Bruno Fernandes begejstret for landsmand: Potentiale til at blive en af verdens bedste angribere

Gonçalo Ramos har et enormt potentiale, og han har alle kvaliteterne til at spille i Premier League og for Manchester United. Sådan udtaler Bruno Fernandes sig i et interview med den portugisiske sportsavis A Bola.

– Han har alle kvaliteterne til at spille i Premier League, og når jeg siger Premier League, mener jeg også Manchester United.

Ordene kommer fra Bruno Fernandes i et interview med A Bola om Benficas angriber Gonçalo Ramos.

Manchester United er på jagt efter en angriber i sommerens transfervindue. Klubben er blevet kædet sammen med en række topangribere i Europa, hvor særligt Harry Kane og Victor Osimhen nævnes.

Selvom Bruno Fernandes selv slår fast, at han ikke prøver at lege sportsdirektør, så mener han, at Ramos også ville være et godt bud.

– Gonçalo (Ramos red.) har alle forudsætningerne for at spille i Premier League. Han er meget intens, presser godt og er meget god inde i feltet, fortæller han.

21-årige Gonçalo Ramos har fået sit store gennembrud for Benfica i denne sæson, hvor angriberen har scoret 27 mål i 47 optrædender for den portugiske storklub. Det har samtidig også givet ham en plads på det portugisiske landshold, hvor han har imponeret sine landsmænd.

– Han overraskede mig på landsholdet, ikke kun mig, men også resten af mine holdkammerater. Han er fysisk stærk, stadig ung og han vil blive bedre, udtaler Bruno Fernandes.

Hvis man skal tro Bruno Fernandes, så har fodboldverden dog langt fra set den unge angribers fulde potentiale endnu.

Hvis han fortsætter med at arbejde, som han har gjort, så tror jeg, at han har potentiale til at blive en af de bedste angribere i verden. Men han skal til en mere konkurrencepræget liga for at bevise det, forklarer han.

Forrige artikel

Ny skade til Martial: Misser FA Cup-finalen

Næste artikel
Anthony Elanga jubler efter sin scoring mod Atletico

MEN: Elanga sat til salg for spotpris

ANNONCE