Skuffet ten Hag: Kan ikke bebrejde mit hold

Erik ten Hag var tydeligt skuffet, da han snakkede med pressen efter 1-0-nederlaget på London Stadium. Han vil dog ikke bebrejde hans hold for nederlaget.

Det blev til et skuffende 1-0-nederlag til de røde djævle, og selvom det var en personlig fejl der kostede, så vil hollandske Erik ten Hag ikke bebrejde sit hold, da han synes, de gjorde alt, de kunne.

– Jeg kan ikke bebrejde mit hold, de lagde alle deres kræfter i det.

– Første halvleg, synes jeg, var en fin optræden, men i anden halvleg er det under vores standard. Vi skulle have været foran i første halvleg. Vi spillede god fodbold, men så kommer der en fejl og så følger man fejlens effekt.

Ten Hag virker ikke bekymret for, at hans hold nok skal komme tilbage igen, men kritiserer holdet for ikke at være kliniske nok foran mål.

– Man har altid meget i hovedet, men fodbold er et spil af fejl. Man er et hold, og man må kæmpe sig tilbage. Vi var ikke kyniske nok foran mål. To gange på stolpen, gode chancer, men vi scorede ikke, og det er så slut resultatet.

Manchester United er under pres fra Liverpool og Brighton, der puster dem i nakken i top fire-ræset. Derfor mener ten Hag, at de nu skal bruge ugen på at finde ud af, hvordan de kommer tilbage.

– Vi har alting i vores hænder. Vi bliver nødt til at komme tilbage og nulstille. Det skal vi bruge den her uge på.

2 kommentarer
  1. Ten Hag: jeg kan ikke bebrejde mit hold noget= han skulle ta’ og sætte sig ud blandt tilskuerne og se det hvad hans hold præsterer- de er rent til grin.
    Der er jo ingen vilje eller nogen der tager ansvar…c.Eriksen er godt nok blevet en ordinær boldflytter, intet godt fra ham, og heller ikke resten af holdet.
    I går var der ingen som var berettiget til,at spille i den bluse og kalde sig MUN spiller.

2. Alle hold får kriser, bare se Liverpool og Arsenal, som er i hver deres situation. En misser måske top-4 efter gode sæsoner, et andet hold missede 1. pladsen, efter at have ført meget længe.

ETH har sgu ikke helt holdet til at præstere det, som de faktisk har gjort; uden angriber en hel sæson, og så lige som det gik godt, kom der lige en træls stak skader, til de rigtig gode.
    Realitetssans er altså vigtig. Der er mange spillere på det her hold, som er opkøbt af andre managers, og som slet ikke har niveauet til at spille med om top-4, eller titler for den sags skyld.
    Havde droppet ikke fundet sted, havde vi måske fået uafgjort, som måske faktisk ville have været et fint resultat. Havde vi scoret på en af de ret store chancer vi havde, især i starten, så havde vi måske ført 2-0 tidligt. Tidligere på sæsonen scorede de måske på de chancer, men bare ikke nu.

Jeg synes 1. halvleg var ok, 2. mindre god, men det er aldrig nemt at være bagud mod et hold, som faktisk har tur i den, og måske spiller en af deres bedste kampe i sæsonen – så kan alle hold tabe! Jeg synes bestemt ikke vi var til grin, men vi har vanskeligheder ved at score de mål, vi gjorde tidligere i sæsonen, og blev så straffet af et hold, som spillede en af deres bedste kampe/halvlege længe, og som spillede for at overleve nedryknings-monstret. Sådanne kampe er set før.

Ja fighte kan man altid forlange, men det er sgu nemt, at sidde udenfor og sige det, uden selv at have været en del af kampen.

Eriksen gør det han bliver bedt om. I mine øjne burde han være placeret højere oppe på banen, så hans gode indspil kan komme mere til sin ret, men lige nu er han placeret meget langt nede, formentligt for at skabe ro på bolden. Om det så er det rigtige eller ej, kan altid diskuteres.

Alle bidrog med noget i går, selv DDG som havde flere gode redninger. De skabte chancer men missede, sloges men fejlede, forsøgte men ramte forbi. Alle mennesker fejler, også dem som kun ser det dårlige i andre, eller som skider på loven, ved at køre over for meget sent gul. Derfor dømmer vi dem jo ikke til, aldrig mere at må køre i deres bil.

Vi skal håbe på at vi med vores nuværende form og evner kan komme i top-4, hvis ikke, så er det op på hesten igen og lære af det.