Bruno Fernandes: Vi skal være flove

Bruno Fernandes ligger ikke skjul på skuffelsen efter 4-0-nederlaget, hvor han nævner, at Brighton havde et modspil til alt Uniteds spil.

Der har henover de seneste sæsoner været momenter, hvor det har været pinligt at være United-fan. Og i aften var endnu et af tilfældene, da man formåede at tabe 4-0 til Brighton på den engelske sydkyst.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og det er ikke kun fans, der føler sig pinligt berørt. Dagens anfører, Bruno Fernandes, er også flov efter dagens resultat.

– Det er noget, vi skal kigge på og være flove over, fordi det er simpelthen ikke godt nok, og vi bliver nødt til at være meget bedre.

Og det var et dominerende Brighton-hold der fandt United achillessene, og det kunne ‘Bruno’ også godt mærke.

– De udspillede os. De havde altid en løsning. De pressede os bedre, og de fortjente resultatet.

– En smule af alting gik galt. Kvalitet. Mentalitet. De fortjente at vinde, og vi fortjener at være i den position, som vi er i.

Manchester United har kun en enkelt kamp tilbage mod Crystal Palace, og dermed bliver Champions League byttet ud med Europa League i næste sæson, hvor Erik Ten Hag er ved roret.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Lavpunkter: Brighton udraderede United i pinlig præstation

Næste artikel

Rangnick: Det lignede, at vi allerede var taget på sommerferie

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share