Rangnick: Det lignede, at vi allerede var taget på sommerferie

Ralf Rangnick var ikke imponeret over dagens præstation.

Manchester United tabte til aften med 0-4 til Brighton, og United-manager Ralf Rangnick var ikke imponeret over det kollektive forsvar eller energiniveauet i dagens kamp.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det er ikke et spørgsmål om individuel kvalitet. Det har vi vist i andre kampe – mod Tottenham og West Ham hjemme og Leeds på udebane, fortæller Rangnick til BBC og fortsætter:

– Der er et problem med energien, og det at forsvare sig som et hold. Vi skal vise en anden side af os selv i den sidste kamp, fordi vi behøver et eller tre point for at være sikre på, at vi kvalificerer os til Europa League. På nogle tidspunkter lignede det, at vi allerede var på sommerferie, og det skal vi have rettet op på mod Crystal Palace, fortæller Rangnick til BBC.

Rangnick undskylder også til de medrejsende fans, som tog turen ned til Englands sydkyst for at se United blive udraderet.

– Vi kan kun undskylde til de tilskuere, der tog hele turen herned til Brighton – Vi var bare ikke gode nok. Det eneste tidspunkt, hvor vi var en smule stabile i forsvaret, var, da vi spillede med tre dernede i de sidste 15-20 minutter, men det var bare ikke godt nok i alle aspekter af spillet. Vi havde problemer tidligere på sæsonen. Jeg så, da vi tabte 4-1 til Watford, som nu er rykket ned. Problemet, det her hold har, er at forsvare som et hold – det er vi ikke gode nok til.

Dagens nederlag betyder, at 21/22-sæsonen bliver den værste pointmæssige sæson for Manchester United, der nu maksimalt kan opnå 61, hvis man vinder over Crystal Palace. Den hidtil dårlige sæson var 13/14-sæsonen, hvor man opnåede 64 point under David Moyes’ ledelse. Champions League-kvalifikation er heller ikke længere matematisk muligt efter dagens skuffelse.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Bruno Fernandes: Vi skal være flove

Næste artikel
Paul Pogba

Pogba tøver over fremtid: Peger blikket mod United-rivaler?

ANNONCE