Bruno kåret som årets spiller

Selvom han kun nåede at optræde for klubben i et halvt års tid, var præstationer ikke til at tage fejl af, og derfor er Bruno Fernandes kåret som årets spiller af Uniteds fans.

Hvis man skulle pege på én spiller, som fik afgørende betydning for Manchester Uniteds fantastiske sæsonafslutning, så ville størstedelen nok pege på vores nye portugisiske talisman. Og det har de fleste af os fans da også gjort, da vi blev bedt om at finde årets spiller for 2019/2020-sæsonen. 

I et tæt kapløb snuppede Bruno Fernandes 35.5 procent af stemmerne, hvilket akkurat lige var nok til at henvise Anthony Martial til andenpladsen med 34 procent. Marcus Rashford noterede sig for 10.3%, unge Mason Greenwood 8,3%, mens to af de nye spillere, Aaron Wan Bissakka og Harry Maguire fik henholdsvis 3.8% og 2.4%. 

Selvom Bruno blot nåede at medvirke i 22 kampe, bidrog den offensive kreatør med 12 scoringer og otte assists, hvilket undervejs da også kastede hæderen som månedens spiller af sig hele fire gange.

– Selvfølgelig vil du helst vinde trofæer for holdet, klubben og dens fans. Men jeg er også glad for den personlige hæder, siger Bruno Fernandes til klubbens officielle hjemmeside. 

– Jeg kunne nemt sige, at jeg var ligeglad og alt muligt, men den her slags ting betyder noget for en spiller. Man bliver glad, når man får den slags anerkendelse, og det gør jeg da også. Jeg er super glad. Jeg håber at følge dette trofæ op med mange til klubben og fansene, for det fortjener de.

Bruno er den anden portugiser, der bliver kåret som årets spiller, også kendt som Sir Matt Busby Player of the Year, efter Cristiano Ronaldo tre gange tidligere har snuppet den. Sidste år gik prisen, som har været uddelt siden 1987/88-sæsonen, til Luke Shaw.  

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ny udekamp kan vente i Carabao Cuppen

Næste artikel

Solskjær beskytter Greenwood: Skulle ikke være udtaget

ANNONCE