Solskjær beskytter Greenwood: Skulle ikke være udtaget

På dagens pressemøde forsvarer Solskjær Greenwood, ligesom han også kommer ind på Maguire-sagen og transfersituationen.

På pressemødet forud for morgendagens Premier League-premiere mod Crystal Palace blev Ole Gunnar Solskjær blandt andet spurgt ind til Mason Greenwod, der har været i offenlighedens søgelys på baggrund af et par uheldige episider.

Her valgte United-manageren at beskytte sin spiller og i stedet skyde skylden på FA.

– Jeg gjorde alt, jeg kunne for at give ham en pause. Jeg spurgte om, om ikke han kunne få det, for han havde brug det. Men først blev han udtaget, og det næste der skete var, at han sad og lavede et interview, siger nordmanden på pressemødet ifølge Simon Stone fra BBC og fortsætter.

– Jeg ser interviewet, hvor han siger, han vil kigge på sæsonen(2019-2020 sæsonen, red.), når den er slut, men det var den første dag i den nye sæson. Han er en 18-årig knægt, der har brug for vejledning, siger Solskjær.

Om Harry Maguire siger Solskjær:

– Harry har en stærk karakter. Det der skete i Grækenland vil naturligvis være i baghovedet på ham. Vi ser, hvad der sker. Jeg tror, han er i stand til at håndtere det, men vi må se, hvordan folk reagerer. Han har trænet godt og er fokuseret.

Om Jadon Sancho jagten:

– Jeg kan ikke sige noget om andres spillere. Vi er klar over, at hvis vi vil rykke os, skal vi udvikle det, vi har og forstærke holdet men lad os se, om det lykkes at bringe nogle ind. Jeg har været i dialog med klubben – vi diskuterer altid.

Kampen mod Crystal Palace spilles lørdag klokken 18:30.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bruno kåret som årets spiller

Næste artikel

James Garner årets spiller på U23-holdet

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share