Butt kæmper med at holde Mejbri ude af rampelyset

Hannibal Mejbri leverer lovende præstationer for Uniteds ungdomshold, og han er derfor begyndt at komme på fleres læber.

Manchester Uniteds akademi er velanset, og det har efter nogle magre år fået tiltrængt opmærksomhed fra klubbens ledelse, og under Nicky Butt er det som om, de unge spillere blomstrer. En af dem er Hannibal Mejbri, som akademichefen gerne vil holde under radaren lidt endnu.

Men den unge midtbanespiller, som United hentede i sommer leverer flotte præstationer, og derfor er det en svær opgave for Nicky Butt.

– Vi vil gerne holde unge spillere under radaren, og især en spiller der kommer fra et andet land til en af de største klubber i verden og så med det prisskilt. Der er så meget pres på fra start, siger han ifølge The Metro.

Hannibal Mejbri blev hentet i franske AS Monaco for 10 millioner euro, og han har endnu sin første førsteholdskamp til gode, og det vil ifølge Butt være en fejl at sende en så ung spiller for løverne for tidligt.

– Jeg vil ikke have, at en så ung spiller har det pres på skuldrene, men det har han, og derfor vil det være dumt at sende ham i kamp for tidligt. Vi ved, hvad der venter ham, siger Butt.

Hannibal Mejbri spiller primært på den centrale midtbane.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Podcast: Bruno United

Næste artikel

Beckham bakker Solskjær op: - Han gør det godt

ANNONCE