Beckham bakker Solskjær op: – Han gør det godt

Ole Gunnar Solskjær beskytter sine spillere – præcis ligesom Sir Alex Ferguson gjorde det. Sådan lyder der fra nordmandens tidligere holdkammerat David Beckham i et interview med Sky Sports.

Ole Gunnar Solskjær har stadig til gode at vinde tre ligakampe i streg i denne sæson som manager for Manchester United. Alligevel har han ifølge David Beckham “gjort det godt”. 

– Han er kommet ind og har gjort et godt stykke arbejde. Han bliver ved med at være positiv omkring sine spillere, præcis som han har lært det fra bossen (Sir Alex Ferguson, red.), siger Beckham til Sky Sports. 

Manchester Uniteds tidligere 7’er, som selv faldt i famøs unåde med sin skotske manager på grund af det lidt for flashy forhold til Spice Girls-stjernen Victoria Beckham, har kun positive ting at sige om sin gamle holdkammerat. 

– Ole lærer stadig, men han vil blive ved med at beskytte sine spillere og beskytte Manchester United. Alle fans står bag ham, fordi han er sådan en fantastisk person, og på grund af alt det han har gjort for klubben. 

Beckham fortæller også, at han stadig følger sin gamle klub tæt.

– Er det hårdt at se dem spille nu? Nej, for jeg er en ægte United-fan, ligegyldigt hvordan situationen er. Jeg elsker at se dem spille. Men jeg håber også, at vi snart vinder trofæer igen, for vi er en af de største klubber i verden. 

David Beckham skiftede til Real Madrid i 2003, men kom forbi Old Trafford igen i 2011, da han som AC Milan-spiller gæstede sin gamle hjemmebane. Her udmærkede englænderen sig ved at samle et “green and gold”-halstørklæde op fra græstæppet og tage det rundt om halsen – et symbol for modstand mod Manchester Uniteds amerikanske ejere, Glazer-familien. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Butt kæmper med at holde Mejbri ude af rampelyset

Næste artikel

Ighalo starter på toppen mod Brügge

ANNONCE