Cantona kritiserer Beckham for Qatar-beslutning: Det er meget forkert

Eric Cantona kommer ikke til at se den kommende VM-slutrunde i Qatar.

Eric Cantona som ambassadør for VM-slutrunden i Qatar? Det kunne han aldrig finde på, siger han og kritiserer den beslutning, som blandt andet David Beckham har taget forud for slutrunden.

I et stort interview med The Athletic kommer den franske legende ind på emnet, og han kalder Beckhams valg “meget, meget forkert.”

– Jeg gør det stik modsatte (af at blive ambassadør red.), og det startede jeg allerede med at sige i januar, og måske var jeg den første, siger han med henvisning til, at han ikke vil se den kommende slutrunde.

– Men jeg er fri til at gøre det, og at andre eks-spillere har taget det valg(at blive ambassadører, red.) – det kan være, de ikke ved, hvad der er foregået – eller hvis de ved, så synes jeg, de gør noget forkert. Jeg synes, de har lavet en stor fejl, siger han.

Cantona mener ikke, at man kan klandre nuværende fodboldspillere, som lever i en fodboldbobbel for ikke at boykotte VM-slutrunden. Han mener i stedet, det er fodboldforbundene og politikerne, der har et ansvar for at sige, de ikke deltager i den kontroversielle turnering.

I januar sagde Cantona om sit boykot af slutrunden:

– Det handler kun om penge. Og den måde, de har behandlet folk, som har bygget stadionerne, er forfærdelig. Tusinde mennesker er døde, men alligevel fejrer vi det her VM. Personligt ser jeg det ikke. Jeg er med på, at fodbold er forretning, men jeg troede, det var det eneste sted, vi alle kunne have en chance.

Forrige artikel
Omari Forson

Overblik: Ungdomsholdene

Næste artikel
Christian Eriksen

Fransk landstræner roser teknisk begavede Eriksen

ANNONCE