Carling Cup kvartfinale

Optakt Manchester United – Arsenal Ferguson mener at en sejr i onsdagens kvartfinale i Liga Cup’en, imod Arsenal, vil øge chancen betydeligt for en plads…

Optakt Manchester United – Arsenal

Ferguson mener at en sejr i onsdagens kvartfinale i Liga Cup’en, imod Arsenal, vil øge chancen betydeligt for en plads i finalen i Cardiff. Men modstanderen er ikke hvem som helst, næ det er nemlig de pizzakastende rødder fra Arsenal, der er på besøg. Ferguson var pioner, da han startede med at stille med meget unge hold fulde af opkomlinge, og den ’filosofi’ har han aldrig sluppet.

Mange stiller så spørgsmålet; gælder det også Arsenal, og mit bud er ja – især efter Ferguson har udtalt, at de der spiller holdet frem til finalen, spiller også i finalen. I sæsonen 2003 startede ’kampagnen’ også med de unge og urutinerede, men Cardiff var i sigte stillede United straks et stærkere hold – men i år skulle det være givet at der er for de unge – hele vejen.

Wenger skulle efter sigende ligeledes stille med et ungt mandskab, som har overbevist imod City og Everton, han mener ligefrem det ville værre kriminelt ikke at stille med de unge. Men af gode grunde aner ingen, hvad de to rivaliserende managers overvejer til opgøret på Old Trafford, vil den ene overraske og udtage erfarne spillere?

United har nået de sidste otte uden at lukke et eneste mål ind og de unge har imponeret med vilje, fight og ikke mindst talent. Mange venter og håber dog, at få den unge italiener Rossi at se fra start, hans chancer er da også øget, efter at Saha er ude med skade til nytår. Rossi, 17, er på ingen tid
faldet perfekt til i Manchester og hans spil vidner da også om stor klasse og en spiller af stor alsidighed.

Førnævnte Rossi, Pique, Eagles, Spector, Richardson og Ebanks-Blake, har alle haft, større eller mindre, andel i kvartfinaleladsen og forventes igen at få en kamp under bæltet – holdet krydres med spillere i periferien såsom Djmba Djmba, Berllion, Kleberson, Bellion og Miller. Eneste genganger fra WBA kampen bliver Wes Brown, måske i anfører rollen(han skulle efter rygterne have vundet stor respekt, hos Bossen, efter hans ”indsats” i tunnelen inder Arsenal fighten – well done Brown).

Vil slutte af med Fergusons ord op til kampen: I am looking forward to seeing my boys play – Det gør vi også Boss. God fornøjelse.

Manchester Uniteds trup:
Howard, P Neville, Brown, O”Shea, Fortune, Fletcher, Djemba-Djemba, Kleberson, Richardson, Smith, Bellion, Spector, Eagles, Rossi, Ricardo, Ngalula.

Forrige artikel

Rio: Jeg vil godt have spillet

Næste artikel

Fergie: Pause til gavn for Tim

ANNONCE