Fergie: Pause til gavn for Tim

Tim Howard har siden sin knapt så prangende præstation mod Lyon i september, måtte overlade pladsen som førstevalg til Roy Carrol. Og sådan vil det…

Tim Howard har siden sin knapt så prangende præstation mod Lyon i september, måtte overlade pladsen som førstevalg til Roy Carrol.

Og sådan vil det fortsat være, uanset hvor mange mirakelredninger, amerikaneren så hiver ud af ærmet i morgendagens Carling Cup-kvartfinale mod Arsenal, hvor Howard får chancen fra start. Til gengæld kan pausen gøre Howard til en endnu bedre keeper, tror Ferguson.

” Roy Carrol har lavet en enkelt fejl, men det har ikke gjort ham nervøs. Han har genfundet sit storspil efterfølgende, og har aldrig kostet os point. Så længe, han ikke har det, så er det ham der står.”

“Sådan er spillet, men Tims præstationer til træning har ikke desto mindre været fremragende. Jeg tror ikke det er dårligt for ham at være ude, han vil komme stærkt tilbage. Måske har han endda lært mere af at sidde på bænken, end af at spille,” udtaler Ferguson i dag.

Forrige artikel

Carling Cup kvartfinale

Næste artikel

Chat på OldTrafford.dk

ANNONCE