Carlos og Neville hylder begge Keane

Roy Keane chokerede i går tv-seerne på MUTV, da han under et interview, hvor fans kunne ringe ind, udtalte at han ikke så sig selv i Manchester United når…

Roy Keane chokerede i går tv-seerne på MUTV, da han under et interview, hvor fans kunne ringe ind, udtalte at han ikke så sig selv i Manchester United når denne sæson slutter.

Den irske kaptajn har været synonym med Manchester United siden han kom i 1993 og dermed været med til at vinde alle Sir Alex Fergusons ligamesterskaber, pånær det første i 1993.

“Hvis han skifter, så vil det blive et enormt tab for Premier League.
Hvis du ser på alle de bedste kampe i Premier League i de sidste 10 år, så vil Roy Keane være med i de fleste,” lyder det fra den tidligere holdkammerat Phil Neville, som selv forlod Old Trafford denne sommer til Everton.

“Det er nyt for mig, men Roy har været en af de bedste spillere jeg har spillet med. Man må respektere hans beslutning.
Jeg føler mig priviligeret og stolt over at have spillet med en så stor kaptain og en som jeg anser en som god ven.
Han har måske været den mest succesfulde kaptajn Manchester United nogensinde har haft og han vil blive savnet i klubben både på og udenfor banen,” siger Phil Neville ifølge Goal.com.

Også Sir Alex Fergusons assistent Carlos Queiroz hylder Roy Keane. De to har i medierne været rivaler i kampen om at efterfølge Sir Alex Ferguson, men Roy Keane valgte i går også at afvise et trænerjob i Manchester United.

“Man kan ikke erstatte store spillere som Pele, Maradona, Eusebio og Roy Keane.
Man må bare få nye spillere ind på et nyt hold. Sådan kører spillet videre,” siger Carlos Queiroz til Manchester Evening News.

Queiroz og Fergie må nu ud og tænke sig godt om omkring fremtidens Manchester United.
Ferguson havde uden tvivl håbet på at Keane ville fortsætte en sæson endnu som en del af generationsskiftet, som nu kan blive fremskudt.
Spørgsmålet er samtidig om Ferguson vælger at bygge holdet op med Alan Smith som midtbanemand eller om han vælger at søge om penge hos sugar-daddy, Malcolm Glazer.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Shittu har penge nok

Næste artikel

Sir Alex står til skideballe

ANNONCE