Sir Alex står til skideballe

Den skotske manager stod selvfølgelig og guflede tyggegummi i sig som sædvanlig under kampen mod Benfica i tirsdags, men glæden blev tydeligvis for stort…

Den skotske manager stod selvfølgelig og guflede tyggegummi i sig som sædvanlig under kampen mod Benfica i tirsdags, men glæden blev tydeligvis for stort for skotten, da sejrsmålet var kommet i hus.

Ihvertfald glemte skotten en af reglerne på stadion, da han i slutminutterne valgte at spytte sit tyggegummi ud på jorden.
Tilskuerne kan ihvertfald godt undre sig, hvis ikke Ferguson får en lille omgang skæld ud af den rengøringsansvarlige på Old Trafford. Således bliver tilskuerne opfordrer flere steder på stadion at spytte deres tyggegummi ud i nogle specielt placerede bokse.

I kampprogrammerne står der:
“Hvis du tygger, så ved du hvad du skal gøre.
Tyggegummi er svært at få væk, hvorfor klubben beder supporterne til at benytte de specielt opsatte bokse istedet for at spytte det ud på jorden.”

Men alligevel så kunne millioner af tv-seere i tirsdags se Sir Alex Ferguson gå imod reglerne ved først at blæse en boble og derefter spytte tyggegummiet ud.

Kilde: Red Issue

Forrige artikel

Carlos og Neville hylder begge Keane

Næste artikel

Strachan om Keane: Ingen kommentarer

ANNONCE