Carrick drømmer om Carling Cup-triumf

Selv om de fleste fans ikke har de store tanker om Carling Cuppen, der blot anses for at være den lille og næsten ligegyldige pokalturnering, er det en…

Selv om de fleste fans ikke har de store tanker om Carling Cuppen, der blot anses for at være den lille og næsten ligegyldige pokalturnering, er det en turnering spillerne meget gerne vil vinde. En af dem er Michael Carrick, der blev skiftet ind kort før tid i den første semifinale, og som formentlig kan se frem til igen at starte på bænken i aftenens anden semifinale.

Til tv-kanalen Fox Sport udtaler den engelske midtbanespiller, ”Jeg har aldrig vundet Carling Cuppen, men jeg ville elske at prøve det. Derby hjemme på Old Trafford er den bedst mulige chance vi kan få, for at få at nå finalen. Forhåbentlig kan vi klare det, og hvem ved hvad der kan ske på Wembley”.

Ferguson har i år brugt Carling Cuppen til at introducere et par unge talenter, og give dem spilletid og erfaring. Noget han har lovet at fortsætte med gennem hele turneringen, også selv om man nu står så tæt finalen. Spillere som Welbeck, Rafael, Gibson og Possebon har fået en del spilletid i løbet af årets Carling Cup, og derfor kan Carrick ikke være sikker på en startplads i aftenens opgør. Noget han dog er helt afklaret med.

”Vi er nu så småt i liga-indspurten, og vi spiller så mange store og vigtige opgør. Derfor har du brug for, at alle er friske og i topform, og ingen er bedre til at holde styr på det end manageren. Der er ingen rivalisering i truppen, vi er alle venner og holdkammerater, så når jeg sidder på sidelinien er jeg desperat for at holdet skal vinde. Vi har så mange muligheder og strenge at spille på. Chefen ved præcis hvad han gør, og hvem kan argumentere mod ham. I hvert fald ikke mig”.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fergie ikke overrasket over Calderon-exit

Næste artikel

Indisk selskab kan blive ny hovedsponsor

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share