Carrick og Mckenna instruerer Wan-Bissaka i offensive aktioner

Manglende offensive bidrag har været det store kritikpunkt af den rekorddyre højreback.

Aaron Wan-Bissaka løb midtvejs i første halvleg mod Zinchenko i i Citys forsvar og kom fri af ham. Både tilskuere på stadion og bag TV-skærmene måtte lige knibe sig selv i armen, men den var god nok. Højrbacken har sammen med Kieran McKenna og Michael Carrick arbejdet på at udvikle det offensive spil.

Det skriver The Athetic.

På træningsbanen gør klubbens stab meget ud af at udvikle de individuelle egenskaber hos spillerne, og Aaron Wan-Bissaka bliver ofte bedt om at udfordre enten Timothy Fosu-Mensah eller akademispilleren Teden Mengi.

. Det handler om gentagelse. De sætter en zone op, hvor han skal udfrodre i, og når han gør det nok gange, vil han visualisere det i kampene. Han bliver opfordret til at gå med frem, som også er Uniteds filosofi, siger en kilde tæt på klubben til mediet.

Den tidligere Crystal Palace-spiller har fået meget ros for sine defensive kvaliteter, og han har i to Premier League kampe holdt Raheem Sterling, der er blandt verdens bedste duelspillere, i helt kort snor. Mandag aften kaldte Jamie Carragher Wan-Bissaka for den bedste 1 mod 1-spiller i verden.

Da den unge englænder havde lavet en assist i kampen mod Chelsea for en måneds tid siden, gik Ole Gunnar Solskjær i forsvar for de beskedne offensive bidrag fra Wan Bissaka.

– Det er ikke kun op til vores backs, der slår indlæg. Det handler også om, at angriberne skal være i feltet, og det har vi ikke været gode nok til. Han har lavet et par assist, og det hjælper ham til at forstå, at han er en del af det offensive også, sagde United-manageren ved den anledning.

Solskjær pointerede også, at Aaron Wan-Bissaka tidligere var kantspiller, og at det derfor ligger i ham at komme med frem og tage del i det målsøgende spil.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Overblik: Det betyder corona for Premier League og United

Næste artikel

Martial tvivlsom mod Tottenham

Relaterede artikler
Total
0
Share