Checkatrade Trophy bliver igen uden Uniteds talenter

Akademispillerne fra Manchester United kommer ikke til at konkurrere med spillere fra League One og Two i den kommende sæson. Klubben stiller ikke med et hold i Checkatrade Trophy.

Nøjagtigt som sidste år har Manchester United valgt ikke at stille et hold til den såkaldte Checkatrade Trophy-turnering. Dermed går en række af klubbens akademispillere glip af muligheden for at prøve sig af mod ældre spillere i gældende kampe. Klubben har ikke offentligt udtalt sig om fravalget af turneringen.

Den måske lidt ukendte turnering, der løber sideløbende med de almindelige ligakampe, består af holdene fra League One og League Two. Derudover bliver de 16 højstplacerede Premier League-klubber fra sæsonen forinden inviteret til at stille med et U21-hold hver, såfremt de har et akademi i kategori 1-niveau. Holdene bliver blandet i grupper af fire og efter gruppespillet fortsætter turneringen med knockout-kampe, inden finalen spilles på Wembley. Sidste sæson vandt Lincoln finalen over Shewsbury. 

Checkatrade Trophy anses generelt for at være god kamptræning for ungdomsspillerne, men Manchester United kommer altså ikke til at deltage i denne sæsons udgave. De inviterede hold, der har valgt at stille med et U21-hold er: Arsenal, Brighton, Chelsea, Everton, Fulham, Leicester Manchester City, Middlesbrough, Newcastle, Southampton, Stoke, Swansea, Tottenham, West Bromwich, West Ham og Wolverhampton.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mourinho: VM-triumf kan kun være godt for Pogba

Næste artikel

Shaw vil erobre startplads i pre-season

ANNONCE