Mourinho er bekymret

Det var ikke mange positive nyheder, José Mourinho kunne komme med på dagens pressemøde.

Manchester United er for andet år i træk i USA på preseason-tour. Normalt er Uniteds forsæson lig meget sol og højt humør. I år er noget dog anderledes.

Flere af klubbens største stjerner som Pogba, Lukaku og Lingard var alle langt ved VM-slutrunden, og først i næste uge støder De Gea og Matic til truppen i USA. Derudover sidder Alexis fast i England, da han har problemer med at komme ind i USA.

Derfor var det en noget surmulende José Mourinho, der i dag mødte pressen for første gang i sommer.

– Jeg bliver nødt til at være bekymret. Jeg er bekymret, fordi vi ikke kan træne ordentligt, og så skal jeg starte Premier League-sæsonen uden en masse af spillerne. Vi er dog nødt til at få det bedste ud af det, vi har her, og måske er det godt for spillere som Bailly og Shaw, siger United-manageren på pressemødet ifølge The Independent, inden han kommenterer på Alexis-situationen.

– Hvis ikke Alexis kan træne med os de næste 15-20 dage er det meget skidt. Jeg ved, klubben gør en indsats, og jeg er nødt til at respektere de amerikanske myndigheder. Forhåbentlig kan han komme med os senere, da det vil være meget vigtigt for os.

Ved ikke, om der kommer nye indkøb
Der bliver som sædvanlig rygtet mange spillere til klubben denne sommer. Indtil videre har United hentet Fred, Diogo Dalot og Lee Grant men mange fans forventer, at der kommer flere til. Direkte adspurgt måtte José Mourinho dog blankt erkende, at han ikke ved, om der kommer til at ske noget.

– Jeg vil ikke lyve for jer. Jeg ved det ikke. Jeg kan ikke sige, om der kommer nogen, eller om der ikke kommer nogen.

– Vi hentede Fred, der kommer til at komplimentere de andre midtbanespillere rigtig godt. Så er der Dalot, der er skadet. Det er en lille skade, der har krævet en mindre operation, men vi ville ikke risikere at miste ham på grund af den.

Alt er altså på overfladen ikke liv og glade dage i USA, men José Mourinho talte dog meget positivt om Paul Pogba, der søndag vandt VM med Frankrig.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: VM-triumf kan kun være godt for Pogba

Næste artikel

Shaw vil erobre startplads i pre-season

Relaterede artikler
Total
0
Share