Chelsea planlægger angreb på United

Manchester United og Chelsea FC er stadig igang på forhandlingsbordet omkring den kompensation, som United kræver, hvis Peter Kenyon skal tiltræde på Stamford Bridge som direktør tidligere end planlagt.

Manchester United var i starten villige til, at lade Peter Kenyon forlade klubben gratis, men efter det er kommet frem, at den tidligere direktær på Old Trafford allerede var begyndt på sit job som direktør for Chelsea i det skjulte, har de engelske mestre nu valgt, at kræve en kompensation på ca. 20 millioner kr.

Ifølge Evening Standard har det gjort Chelsea FC så rasende, at klubben nu planlægger at gå til angreb på Manchester United med pengepungen, og vil købe flere af deres spillere.
Ifølge avisen, så skulle det være Mikael Silvestre og Ruud van Nistelrooy, som den russisk-ejede klub er ude efter.

Chelsea har, siden de kunne bekræfte at have snuppt Peter Kenyon fra rivalerne, været ivrige for at nå frem til en hurtig løsning, således at Manchester-fødte Peter Kenyon kan starte hurtigst muligt.

Manchester United vil samtidig have en klausul med i aftalen, som siger, at Peter Kenyon ikke må købe spillere/personale fra Manchester United.

Chelsea har åbentbart problemer med at slippe 20 millioner kr. for en direktør, men har ingen problemer med at købe spillere for flere milliarder.

Forrige artikel

Phil Neville vil have Rio tilbage

Næste artikel

Gill: United vil ikke blive solgt

ANNONCE