Chelsea vil også hugge Joaquin

Ved hjælp af Roman Abramovichs mange milliarder, så er Chelsea nu også gået ind i kampen om et af Spaniens største talenter, Joaquin, fra Real Betis. Den…

Ved hjælp af Roman Abramovichs mange milliarder, så er Chelsea nu også gået ind i kampen om et af Spaniens største talenter, Joaquin, fra Real Betis.

Den 22-årige wing har flere gange været sat i forbindelse med både Manchester United og Real Madrid, men nu skulle London-klubben have fortalt Betis, at de er parat til, at overbyde ethvert tilbud på spilleren, som i hjemlandet beskrives som fremtidens håb, og er en del af den nye spanske talentmasse, som bl.a. har forstret Jose Reyes, som Arsenal i januar måned købte for næsen af netop Chelsea for over 200 millioner kroner.

Denne fejltagelse vil Chelsea ikke begå igen, og det beviste de tidligere i denne uge, da de sikrede sig Arjen Robben fra PSV Eindhoven. Robben var ellers udset til, at skulle skifte til Manchester United, men United blev snydt af Peter Kenyon, som gennem hans gode forbindelser i PSV og kendskab til United kunne overbyde United.

Joaquins nuværende salgspris vurderes til, at være lidt over 250 millioner kroner.

United på ny spillerjagt i Portugal

Efter Cristiano Ronaldos store succes i Manchester United, så skulle det have fået mere blod på tanden for Ferguson, som nu sættes i forbindelse med et nyt spillerkøb i Portugal.

Det er Benficas offensive højreback, Miguel, som de portugiske medier idag sætter i forbindelse med Manchester united.
Avisen, A Bola, mener endvidere, at United skulle have kontaktet Benfica officielt for, at høre klubbens pris på spilleren.

Forrige artikel

Fergie: Vi er kun et skridt fra Cardiff

Næste artikel

United trak Arsenal

ANNONCE