Fergie: Vi er kun et skridt fra Cardiff

Sir Alex Ferguson var tilfreds med hele holdets præstation mod Fulham og glæder sig nu til på tirsdag. ”Det var en underholdende kamp. Jeg synes vi…

Sir Alex Ferguson var tilfreds med hele holdets præstation mod Fulham og glæder sig nu til på tirsdag.

”Det var en underholdende kamp. Jeg synes vi spillede godt, vi viste god form og stor beslutsomhed. Generelt var forsvarsspillet meget godt. Wes Brown havde en god kamp. Han var lidt uheldig med straffesparket, han skulle gå ned i den tackling, det var kun et spørgsmål om timing. Som helhed forsvarede de godt, men det mest vigtige for os er alligevel vores offensive spil.”

Ronaldo spillede i går en af de bedste kampe man længe har set ham spille, og han fik da også et par rosende ord med fra manageren.

”Han var utrolig. Knægten forbedrer sig hele tiden. Vi prøver at vægte det rigtigt med at lade ham spille og give ham pauser på de rigtige tidspunkter. Forhåbentligt, ved at gøre det, vil han udvikle sig til hvad, vi tror han kan blive til. Drengen har et utroligt potentiale.

Porto
På tirsdag gæster Porto Old Trafford i det alt afgørende returopgør. United fik i første kamp scoret det utrolige vigtige udebanemål, og en 1-0 sejr kan derfor sende United videre til 1/8-finalerne.

”Gutterne ser frem til tirsdag aften. Vi vil sætte i dag bag os. Vi er i semifinalerne i FA Cuppen, vi er et spark fra Millennium Statium i Cardiff. Dette er forhåbentlig tidspunktet hvor spillerne tager sig sammen og er klar til Porto og gør som vi gjorde i dag, spiller en rigtig spændende kamp. sagde Ferguson til Sky Sports i går efter kampen.

Forrige artikel

Fergie bekræfter: Det er slut

Næste artikel

Chelsea vil også hugge Joaquin

ANNONCE