Chicharito: Jeg kunne have været stjernen

Javier Hernandez nyder i dag en rolle som stjernen i Bayer Leverkusen. Det kunne han have gjort i Manchester United, hvis bare han fik chancen i sin tid, mener han.

– Bare spørg Uniteds fans. Mine statistikker er gode. Forskellen ligger bare i, at Leverkusen vil have mig på banen fra start. Det ville Manchester United aldrig.

Javier Hernandez scorede 37 mål i 103 Premier League-kampe for Manchester United, men dét, der taler for mexicanerens anke, er, at han kun startede inde i 49 kampe. Han er overbevist om, at han kunne have vist den gode målform, som han i dag praktiserer i Bundesligaen, for De Røde Djævle.

– Jeg fik aldrig chancen for at spille 20 kampe i streg, så man kunne få et reelt billede af mig som fodboldspiller. Så kunne man vurdere, om jeg var god nok eller ej. Jeg havde formentlig været stjernen, hvis jeg fik lov at bevise det. Det får vi aldrig svar på, siger Javier Hernandez til FourFourTwo.

28-årige Chicharito startede inde i 25 af 28 Bundesliga-opgør for Bayer Leverkusen denne sæson og kvitterede med 17 scoringer.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: Giggs har truffet beslutning

Næste artikel

Rygte: Barca lurer på Daley Blind

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share