Chok-melding fra Roy Keane

Den irske midtbanelegende kom med den noget overraskende melding i et interview med MUTV. Han er i øjeblikket skadet og Alan Smith har indtil nu klaret…

Den irske midtbanelegende kom med den noget overraskende melding i et interview med MUTV.

Han er i øjeblikket skadet og Alan Smith har indtil nu klaret skærene godt for Roy Keane, som er ude i 2 måneder.
Tidligere i denne måned udtalte Keane at han forventede at næste sæson ville være hans sidste, men nu åbner han op for et skifte væk fra United allerede efter denne sæson.

“Jeg vil gerne spillere i yderligere et eller to år, men jeg tror ikke det bliver i Manchester United.
Jeg vil blive overrasket, hvis jeg bliver tilbudt en ny kontrakt og hvis jeg alligevel gør, så forventer jeg ikke den bliver længere end til slutningen af sæsonen og til den tid, så har jeg nok allerede besluttet mig for hvad jeg vil,” udtaler Roy Keane til MUTV.

“Der kommer et tidspunkt for alle hvor de bliver nødt til at komme videre og jeg er parat til at spilleandre steder.
Jeg tror det vil blive godt at opleve et andet omkædningsrum,” udtaler Roy som dog afviser et skifte til en engelsk klub.

Det vil ikke være noget engelsk hold.
At komme tilbage på Old Trafford og gå ind i udeholdets omklædningsrum vil være for hårdt for mig,” forsikrer Keane supporterne.

Celtic har altid været Roy Keanes klub og han har ofte været sat i forbindelse med den skotske klub og hvis et skifte sker, så håber ireren på forståelse.

“Man må huske at forberedt på at komme videre. Livet går ikke i stå, selvom jeg forlader Manchester United.
Det vil måske give en mulighed for at komme ind i manager-faget eller blive træner et sted,” som dog ikke selv regner med at han bliver i Manchester United og bliver træner.

Derimod ser han gerne at en mellemstor klub henvender sig til ham.

“Det første job som manager er altid det vigtigste. Jeg vil gerne til en klub med ambitioner, en stor fanbase og med nogle gode spillere,” siger Roy Keane og dermed er der sat et jobopslag op på tavlen til Europas klubber.

Forrige artikel

Queiroz uskyldig

Næste artikel

Auld: Gå efter Keane, Celtic

ANNONCE