Queiroz uskyldig

Den upopulære assistenttræner Carlos Queiroz, som Ryan Giggs i dag forsvarede, blev i dag erklæret uskyldig i historien om, at han skulle have antydet at…

Den upopulære assistenttræner Carlos Queiroz, som Ryan Giggs i dag forsvarede, blev i dag erklæret uskyldig i historien om, at han skulle have antydet at Manchester Uniteds fans var dumme.

Inden Benfica-kampen kom det nemlig frem i de engelske aviser, at portugiseren til en portugisisk avis skulle have udtalt at alle de tilskuere som under Blackburn-kampen sang efter 4-4-2 fodbold beviste at “fodbold er et spil hvor drømme og, mange gange, dumhed ingen grænser har!”.

Men ligesom både Jose Mourinho og Arsene Wenger tidligere har kunnet redde sig ud af skærene, så kan Carlos Queiroz nu også ånde lettet op.

Manchester Uniteds ledelse skulle have reageret hurtigt ved at indlede en intern undersøgelse af udtalelserne, hvilket endte med at den portugisiske avis undskyldte overfor Queiroz.

I et personligt brev fra redaktøren af avisen O Jogo undskylder han overfor den portugisiske træner at artiklen kunne have ledt til misforståelser.

“Udtalelserne som jeg fik på nakken i tirsdagens presse reflekterer ikke min holdning overfor supporterne, hvilket O Jogo kan bekræfte.
Vi har de bedste fans. Deres loyalitet, passion, støtte og respekt overfor holdet og kampene bekræfter det.
Jeg er ked af at det jeg har sagt har ledt til misforståelser,” udtalte Queiroz som i øjeblikket har fået mange af Sir Alex Fergusons arbejdsopgaver på nakken.

Blandt andet så vil Ferguson i øjeblikket ikke stille op til interview hos MUTV og skotten har derfor overladt denne opgave Queiroz.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Giggs har ingen problemer med Carlos

Næste artikel

Chok-melding fra Roy Keane

ANNONCE