Chok: Otte klubber efter Djemba-Djemba

Birmingham-sprøjten Express & Star melder mandag, at der den seneste tid er kommet to nye klubber til Djemba-Djembas bejlere, der nu skal være oppe på…

Birmingham-sprøjten Express & Star melder mandag, at der den seneste tid er kommet to nye klubber til Djemba-Djembas bejlere, der nu skal være oppe på hele syv-otte klubber – hovedsagligt fra Frankrig og Spanien.

Landsholdsspilleren fra Cameroun har ellers ikke imponeret med andet end sine mange forskellige hårpragter, der formentlig kan få selv Rio Ferdinand til at få grå hår af at gruble over, hvordan han kan overgå dem. Nu kan de sydeuropæiske frisører snart blive beriget med Djemba-Djemba.

For ifølge avisen, så har de to portugisiske topklubber og lokalrivaler Benfica og Sporting Lissabon nu set sig lun på midtbanemanden, som Aston Villa spildte én million pund på i United i januar sidste år – endda i en såkaldt “beat the deadline-transfer”. Udover portugiserne vides det allerede, at der er interesse fra Paris Saint-Germain og spanske Racing Santander – og altså også en håndfuld andre klubber.

Djemba-Djemba er ikke på talefod med Aston Villa-manager David O”Leary, der er i nød for penge, hvis han vil købe ind til sommer. 700.000 pund, som er DeeDee”s pris, er ikke meget, men formentlig mere end rigeligt for pressede O”Leary.

Forrige artikel

Ferguson optimistisk

Næste artikel

Rankin hitter i League One

ANNONCE