Ferguson optimistisk

Uniteds spinkle titeldrømme bristede definitivt i søndagens kamp imod Chelsea. Ferguson mener dog, at næste sæson vil blive langt bedre. Han mener, at…

Uniteds spinkle titeldrømme bristede definitivt i søndagens kamp imod Chelsea. Ferguson mener dog, at næste sæson vil blive langt bedre. Han mener, at holdets form de seneste par måneder taler for sig selv, og der derfor er grund til optimisme så længe truppen ikke bliver plaget så voldsomt af skader, som tilfældet har været meget af den nuværende sæson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I år vandt United liga cuppen, men ambitionerne er højere til næste år. Ferguson udtalte følgende på en pressekonference i fredags: “Næste sæson har vi brug for at undgå skader fra start. Når vi har hele truppen til rådighed, beviser de hvor gode vi egentlig er. Vi har mange målfarlige spillere. 3 virkelige gode angriber, som er i stand til at score mål, og det gør virkelig en forskel for resultatet.”

Skottens fokus lader allerede til at være vendt mod næste sæson, men forhåbenlig koncentrerer truppen sig også om sæsonens to sidste kampe, da kampen om 2.pladsen, og dermed direkte kvalifikation til Champions League, endnu ikke er afgjort. Liverpool og United har lige mange point, men United har to kampe til gode i forhold til Liverpools ene.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Kaos i England

Næste artikel

Chok: Otte klubber efter Djemba-Djemba

ANNONCE