Christian Eriksen nærmer sig comeback

Christian Eriksen kom på banen for at lykønske holdkammeraterne og leverede samtidig en opdatering på sin skade.

Den danske Manchester United-stjerne betrådte grønsværen på Wembley haltende med sit venstre ben forsvarligt sikret i en beskyttelsesstøve.

Den 31-årige dansker måtte udgå i FA Cup-kampen mod Reading og ventes først tilbage i slutningen af sæsonen, men overfor MUTV fortalte Eriksen at alt går efter planen:

– Jeg har det virkelig godt. Det er altid kedeligt at have benet i gips og være på krykker, men nu har jeg smidt krykkerne. I næste uge skulle jeg gerne begynde at gå igen. Men alt føles godt, fortalte Eriksen til MUTV.

– Man vil selvfølgelig altid spille. At se kampen fra tribunen er mere nervepirrende end at spille, men jeg holdte mig rolig og det er fedt at se hvor glade de. Jeg er bare glad for at vi vandt kampen.

2 kommentarer
  1. Dejligt at se kong Eriksen på grønsværen igen, håber på han vil være tilbage hurtig, selvom det desværre ser som der vil gå nået tid i nu..

    1.Pokaler kom i hus, det er total klasse boys, kanon fight og vilje over hele linjen, stort tillykke med trofæet..🏆 WE DID IT! 👹
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

  2. Godt at se det går fremad. Dog må vi forberede os på at Eriksen kan få (skal have?) en mindre rolle fremad. Han holder sjældendt 90 minutter…og bliver ikke yngre…så jeg forventer man henter en forstærkning til midten næste sæson også…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

United er klubben for Ten Hag

Næste artikel

Fernandes: Fansene fortjener det

ANNONCE