Citater fra Solskjærs pressemøde forud for Sheffield United-kamp

United-manageren kom blandt andet ind på Uniteds skiftende formationer og Edinson Cavanis fitness.

Ole Gunnar Solskjær mødte sportspressen forud for kampen mod Sheffield United torsdag aften. Herunder er der lidt citater fra pressemødet fundet hos Manchester Evening News.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Om kritik af skiftende formationer:

“Hvad var ændringen(mod City, red.)? Det var en 4-2-3-1 med Pogba på hans måske foretrukne position, og han gjorde det godt. Vores positioner var, som de plejede. To gange spillede vi med tre nede bagved – i en sejr mod PSG og et nederlag mod Leipzig. Vi spillede en hel kamp med diamant og to halve med denne.
Fire ud af 22 kampe er ikke dårligt for et holds kontiunuitet.”

Om Cavanis skade:
“Vi skal være opmærksomme på alle små ting, han kan mærke. Alle beslutninger omkring hans kampe skal tages fra kampstart mod Sheffield United(i morgen, red) og så til kampstart mod Aston Villa(1. januar, red), det er 15 gange 24 timer, så det bliver meget tæt. Han har gjort det godt under genopstræningen, men vi mangler stadig at tage en beslutning om, om vi skal spille ham. Jeg tvivler på, han er klar i morgen.”

Om manglende fans på stadions: 
“Jeg tror, det bliver tydeligt, hvor meget fans betyder, når de kommer tilbage. Det er ikke en kliché, når vi siger, at de er 12-manden. Jeg kan ringe til Chris Wilder og sige, vi spiller på Carrington i morgen, det vil være samme følelse, der er omkring kampene.”

Om presset på managers i kølvandet på Slaven Bilic-fyring:
“Det var en ny situation for mig, da jeg var i Cardiff. Jeg lærte noget, og det var meget værdifuldt for mig. Jeg nød det ikke med tanke på resultater og vores nedrykning, men som manager er du en af meget få, hvis du ikke kommer til at mærke pres på et tidspunkt. Jeg har mærket det, og Slaven eller hvem der mærker det er mentalt stærke, for det er du nødt til.”

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

16. december: Forrygende fodboldkamp på Highbury

Næste artikel

Optakt: Udebanestimen skal udbygges på Bramall Lane

ANNONCE