City og United kæmper om stortalent

Angelo Henriquez kan være på vej til enten Manchester City eller Manchester United inden længe. Det skriver adskillige medier i dag.

Universidad de Chile råder over et af de mest omtalte angrebstalenter i Sydamerika i øjeblikket, men hvis man skal tro de seneste rygter, så kan han snart være at finde i Manchester. For nok engang er de to kamphaner fra Nordengland ude efter den samme spiller.

18-årige Angelo Henriquez er med det chilenske ungdomslandshold i Europa på nuværende tidspunkt, og flere medier bringer i dag nyheden om, at han vil slå et smut forbi Manchester for at udføre det obligatoriske lægetjek med den røde del af byen forud for et eventuelt skifte.

Manchester United har fulgt supertalentet siden han var 16 år, og han har tilmed trænet med på Carrington over flere omgange. På OldTrafford.dk meldte vi også inden vinduet åbnede, at han var et transferemne for Sir Alex Ferguson denne sommer. Der spekuleres endnu ikke i en transfersum, men det forventes at komme til at koste omkring 3-6 millioner pund at købe ham fri.

 

Forrige artikel

Tomt på Carrington

Næste artikel

Rygte: United kigger på Baines-alternativ

ANNONCE