Citys målmaskine masser Manchester United

Ydmygende nederlag til City på 6-3 efter igen at være bagud 4-0 ved pausen.

En kamp som reelt var afgjort efter første halvleg ender 6-3 til Manchester City efter to hattrick hos City, hvor Manchester United fik pyntet på resultatet til sidst.

Det starter ud med en dårlig indsats fra kampens start hvor Manchester United aldrig kom i gear og blev presset i bund fra starten af kampen.
Allerede efter tre minutter havde Manchester City de første store chancer som dog blev afvist. Men det skulle vise sig at være starten på et konstant bombardement mod De Gea.
Efter otte minutter går det galt, og blev det til 1-0 til Manchester City efter et mål af Phil Foden.

2-0 blev det efter 33 minutter ved Haaland, efter et hjørnespark hvor Malacia næsten nåede at redde den på stregen. Varane var ude på sidelinjen efter at have vredet om, så Eriksen ender med Haaland, som nemt springer over ham.

Fire minutter senere var Haaland igen på pletten efter dårligt spil af Manchester United og Haaland som overløber forsvaret.
Kort efter gik Varane ud med en skade (igen).

Til at slutte første halvleg af er Haaland nu i oplæggerens rolle, hvor han leverer bolden til endnu et Foden mål.

Man kan næsten sige at heldigvis stod det kun 4-0 ved pausen efter en elendig indsats.

Anden halvlege starter stille ud og ligner at City har trukket håndbremsen

Ud af ingenting får Antony krøllet et flot langskudsmål ind til 4-1 efter 55 minutter. Dog varede det ikke engang 10 minutter før bolden igen lå i nettet i den forkerte inde. Haaland viser endnu en gang bare hvor vanvittig en fodboldspiller han er, da han fuldfører sit hattrick efter 64 minutter. 72 minutter inde fik City deres andet hattrick ved Phil Foden hvor forsvaret snorksover og Haaland endnu engang er involveret som oplægger.

Anthony Martial viser fint angrebsinstinkt efter 84 minutter hvor han kommer først på en retur fra Ederson og reducerer.
Martial fortsatte de gode takter offensivt og efter 91minutter fremtvang han et straffespark han selv tog sig af. På det her tidspunkt var al luftern gået af ballonen hosCity som ikke lignede et hold, der var interesseret i at spille fodbold.

Alt i alt en elendig indsats på tværs af holdet med meget få lyspunkter. Så må man bare bukke sig støvet for Haaland.

Kampinfo: Manchester City 6-1 Manchester United
1-0: Phil Foden ‘8
2-0: Erling Haaland ’33
3-0: Erling Haaland ’37
4-0: Phil Foden 44′
4-1: Antony 55′
5-1: Erling Haaland 64′
6-1: Jadon Sancho 72′