Solskjær forventer hård Southampton-kamp

9-0 sejren i sidste sæson var en ‘one off’, lyder det fra Uniteds norske manager.

På søndag gælder det sæsonens anden kamp i Premier League, hvor United gæster Southampton i det sydlige England. Her forventer Ole Gunnar Solskjær en kamp i et højt tempo med megen intensitet.

– Med Ralphs (Southampton-manager,red.) hold møder du høj energi, højt pres, de har stor tiltro til dem selv, og de giver god modstand. Vi skal sørge for, at publikummet ikke kommer med, og jeg ved, det ikke kommer til at ske, når det er første kamp med tilskuere der i 18 måneder, men vi skal prøve, så det er udefansene, vi kan høre, siger Solskjær.

United fik som bekendt en forrygende sæsonstart mod Leeds i sidste weekend, og det er ifølge nordmanden vigtigt, at holdet følger op på det med en solid præstation.

– Vi skal bygge videre på det og ikke blive for selvsikre. Edinson Cavani er kommet med igen, ligesom Raphaël Varane er kommet til, og vi bliver bedre fysisk hele tiden, siger han.

Jadon Sancho kom ind i ydmygelsen af Leeds i søndags, men mange fans vil naturligvis gerne se offensivspilleren fra start, men Ole Gunnar Solskjær vil på pressemødet ikke åbne op for, hvorvidt Sancho starter inde.

Husk, at du hver uge kan blive klædt godt på til Uniteds kampe med vores podcast, som du kan høre her.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Scott McTominay: “Vores muligheder i angrebet er uendelige”

Næste artikel

MEN: United planlægger længe imødeset opgradering af Carrington

ANNONCE