Class of 92 samles igen på banen

Den 7. august bliver den legendariske Class of 92 igen samlet, det sker når gruppen møder Salford City.

I slutningen af marts købte Giggs, Scholes, Butt og Neville den mindre klub Salford City, og har ambitioner om på sigt at bygge klubben op, så man kan rykke et par divisioner op i det engelske ligasystem.

Samtidig har man planer om forbedring af stadion og træningsfaciliteter, og det koster penge, derfor går alt overskud fra kampen til Salford City. For at kaste yderligere glans over Salford City, er der nu arrangeret en venskabskamp mellem netop Salford City og så Class of 92. Kampen spilles på AJ Bell Stadium den 7. august.

Indtil videre har Neville-brødrene, Nicky Butt, Ryan Giggs og Paul Scholes sagt ja til at deltage i kampen, og der arbejdes fortsat på at få blandt andre David Beckham med på holdet også.

Om kampen udtaler de fem ovennævnte spillere;
– Vi tager kampen seriøst og ser virkelig frem til denne begivenhed. Det bliver dejligt at spille sammen igen, det er ved at være længe siden. Det vigtigste for os er, at vi vil give Salford City god modstand.

– Vi kommer nok også til at bede nogle andre kendte ansigter om at deltage i kampen, og vi er sikre på, at det bliver en underholdende affære for Salford og deres fans.

Gary Neville har på Twitter udtalt, at han glæder sig, men at han hellere mp se at komme i form, så det ikke bliver for pinligt og hårdt for ham.

Forrige artikel

Få et gratis spil på sæsonens sidste kamp

Næste artikel

Optakt: Southampton – Manchester United

ANNONCE