Cleverley: Jeg lever drømmen

Tom Cleverley reflekterer på en fantastisk sommer, der har indeholdt OL, A-landsholdsbold og godt med spilletid for Manchester United.

Den unge midtbanespiller havde en forfærdelig sidste sæson, da han måtte tilbringe det meste af den på skadesbriksen. Det var en frustrerende tid for englænderen, der dog er kommet tilbage med fornyet styrke.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det var en ærgerlig tid. Det er det altid, hvis du er skadet, for så kan du ikke gøre det, du elsker. Men det tænker jeg ikke på nu. Jeg holder hovedet højt, og håber på at få så meget spilletid som muligt for United. Alle er fokuserede på at vinde trofæet tilbage. Vi vil simpelthen ikke se dem (Manchester City, red.) gøre det igen, siger Tom Cleverley til Times of India.

Han blev både udtaget til Stuart Pearces olympiske mandskab, og for Roy Hodgsons trupper har han i VM-kvalifikationen spillet en central rolle, ligesom han også har det i Manchester United.

– Jeg har spillet for Manchester United, Storbritannien og England på én sommer. Jeg lever drømmen!

Tom Cleverley kan meget vel få lov at prøve kræfter mod sine gamle kollegaer i Wigan Athletic, når de besøger Old Trafford i Premier Leagues fjerde runde.

– Jeg lærte meget på mit lejeophold i Wigan. Jeg har stor respekt for klubben og for deres manager. Han (Roberto Martinez, red.) er en rigtig god træner. Han elsker fodbold, og han ved alt om alle andre klubber. Han var fantastisk, og jeg var ikke overrasket over at se, at de klarede sig i ligaen. Jeg ved, hvad han kan gøre.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Persie spurgte van der Sar til råds

Næste artikel

- United var gode i en svær tid

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share