Cleverley: OL har været godt for mig

Tom Cleverley spillede en flot OL-slutrunde for Storbritannien og leverede en flot præstation i lørdags mod Hannover. Han føler sig i god form og klar til en ny sæson.

Tom Cleverley var tilbage på banen for United i weekendens kamp mod Hannover 96. Det var englænderens første pre-season kamp i år, da han har været afsted til OL med Storbritannien. En oplevelse som Cleverley er lykkelig over at have været med til.

– Jeg synes, at OL har været godt for mig. Jeg fik seks kampe i benene, så jeg føler mig 100 procent klar nu. Jeg er glad, tilfreds og ser frem mod sæsonen, siger Cleverley til MUTV.

Cleverley startede sidste sæson flyvende, hvor han sammen med Anderson udgjorde en dynamisk midtbane-duo. 23-årige Cleverley føler sig klar til at erobre Premier League og er i god form.

– Jeg har været væk i nogle uger, men det føles godt at være tilbage, og det at spille med nogle verdensklasse spillere hjælper også dit spil, så det er skønt at være tilbage, sagde Cleverley til MUTV efter sejren mod Hannover.

Roser fra Phelan
Selv om det var Wayne Rooney, som blev kåret til kampens bedste spiller mod Hannover, leverede Cleverley også en glimrende præstation på midtbanen. Noget der også blev bemærket af træner Mike Phelan.

– Jeg synes Tom så meget, meget skarp ud. Han har spillet en række kampe med Storbritannien, så han er måske foran planen på nogle områder. Ryan Giggs skal måske føle sig lidt mere frem, men Tom spillede en rigtig god kamp for os, sagde Phelan efter 4-3-sejren i Hannover.

Skal Tom Cleverley starte inde om en uge, når United sparker Premier League-sæsonen i gang ude mod Everton? Du kan diskutere emnet på vores debatforum – www.OldTrafford.dk/forum

Forrige artikel

Meulensteen: Scholes er unik

Næste artikel

United-aktien mindre end $5 værd

ANNONCE