Meulensteen: Scholes er unik

Scholes er i klasse med Xavi og Iniesta, og samtidig fortæller René Meulensteen lidt om nyindkøbte Nick Powell.

Oldtrafford.dk havde i onsdags den store fornøjelse at tale med Uniteds assisterende manager René Meulensteen, efter kampen mod Barcelona i Göteborg.

Vi nærmer os i øjeblikket de sidste uger af sommerens transfervindue, og i den forbindelse er der gang i rygterne om tilgang af forskellige spillere. Det var blandt andet noget af det vi snakkede med hollænderen om.

– Der er meget spekulation. Der er masser af top politik på dette niveau, og pengene er vanvittige. Nogle gange må man gå med, for ikke at falde bagefter. Men man vil ikke bare hente spillere ind, for blot at få en spiller til truppen. Vi hentede Kagawa, som vil tilføre os noget ekstra, siger Meulensteen.

Powell er et stort talent
En af Uniteds nye spillere er den unge engelske midtbanespiller, Nick Powell, der blev hentet i Crewe. Her var Powell, på trods af sin unge alder, en af de bærende og vigtigste spillere på holdet, der sidste sæson rykkede op i League One.

– Det er et stort skridt for ham. Vi identificerede ham, som et stort talent. Han er naturligvis kommet fra en lille klub, og har stort potentiale. Han har to gode fødder og skyder godt og præcist.

– Vi må finde den bedste vej for ham til at udvikle sig, enten i form af et lån til en højere rangeret klub eller om han skal blive her hos os. Han skal bare op i tempo, og vænne sig til klubbens indstilling. Her kan man aldrig slappe af, der er altid masser på spil, udtalte René Meulensteen til oldtrafford.dk.

Mange har spekuleret på, hvor Powell ville passe ind henne i United. Ville det være i angrebet eller på midtbanen.
– Jeg ser ham som en offensiv midtbanespiller, men han kan sagtens også spille længere tilbage på banen, sagde Meulensteen.

Scholes er unik
Grundet sin evne til at komme med i feltet og score mål, er Powell af flere blevet sammenlignet med en ung Paul Scholes. Noget René Meulensteen dog ikke er helt enig i. I hvert fald ikke endnu.

– Paul Scholes er unik. Han er på samme niveau som Xavi og Iniesta. De kan diktere rytmen i en kamp. Det må Powell lære, siger Meulensteen.

Scholes, Powell og de andre United-spillere starter sæsonen om en uge, når United gæster Everton i sæsonens første Premier League kamp.

Forrige artikel

Meulensteen om sin tid i Brøndby

Næste artikel

Cleverley: OL har været godt for mig

ANNONCE