Cleverley: Sydney var perfekt for os

Tom Cleverley har været glad for den seneste uges tid i Australien, hvor træningen under Moyes har været fremragende.

Der var en verden til forskel på den præstation United leverede i går i Sydney, og så den der blev vist ugen forinden i Bangkok. Spillet var markant bedre i gårsdagens kamp, hvor der var mere tempo og kvalitet over spillet. Det skyldes den seneste uges træning i Sydney mener Tom Cleverley.

– Det føltes meget bedre i aften. Jeg følte det gik meget bedre, og denne præstation vil give os et boost inden resten af turen. Jeg tror alle drengene vil sige, at træningen torsdag og fredag var på et ekseptionelt højt niveau. Man kan se at intensiteten i træningen er taget til, sagde Cleverley efter kampen til manutd.com.

Og selv om det måske er hårdt arbejde her i opstarten, så er Cleverley glad og tilfreds under sin nye chef.

– Jeg tror vi alle har nydt træningen under David Moyes. Vi har arbejdet hårdt og vi ser alle virkelig skarpe ud nu. Vi vil fastholde det, og blive ved at udvikle os, siger Cleverley.

Det ugelange ophold i Australien blev afsluttet imorges. Her tog trænerstaben truppen med på den berømte strand Bondi Beach, hvor der stod løbetur i sandet på programmet. Næste kamp på pre-season turen er på tirsdag i Japan, når Yokohama F-Marinos tager i mod United.

Forrige artikel

Fletcher håber på snarligt comeback

Næste artikel

5 spørgsmål: Fabregas-rygterne

ANNONCE