Cole havde betænkeligheder ved City-skifte

Cole har fået en flyvende start for massive City, hvor han har scoret to gange i holdets første fire kampe, som i øvrigt har rystet 10 point af sig til de…

Cole har fået en flyvende start for massive City, hvor han har scoret to gange i holdets første fire kampe, som i øvrigt har rystet 10 point af sig til de lyseblå, der dermed ligger over United i tabellen inden lokalopgøret på Old Trafford om to uger – dog har City spillet én kamp mere end United.

“Jeg havde forbehold for at komme tilbage til Manchester. Ingen tvivl om det. Jeg tænkte på modtagelsen jeg ville få her (i City, red.). Jeg havde nydt min tid i Manchester United,” siger snart 34-årige Cole til Sky Sports og fortsætter:

“Men jeg kiggede på det, på den her måde; Jeg vil bare spille fodbold for endnu en storklub og slutte min karriere på toppen. Jeg har måske fornærmet nogle mennesker, men muligheder som denne byder sig ikke så tit, og når de gør, er det med at gribe dem” afslutter den rapfodede tidligere 17″er og 9″er i United.

United solgte Cole til Blackburn i december 2001 efter at den tidligere Arsenal-, Bristol City- og Newcastle-spiller havde spillet seks år på Old Trafford, hvor han blandt andet var med til at vinde fire mesterskaber, to FA Cup-trofæer og Champions League-trofæet.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Spørgeskema: Forklaring

Næste artikel

Foster skal afløse Edwin

ANNONCE