Come on, Holland!

Det er der allerede to gode grunde til i form af Edwin van der Sar og Ruud van Nistelrooys optræden i de karakteristiske orange dragter – og nu er der…

Det er der allerede to gode grunde til i form af Edwin van der Sar og Ruud van Nistelrooys optræden i de karakteristiske orange dragter – og nu er der kommet en tredje.

Den kommer fra Edwin van der Sar, der mere end kraftigt antyder, at han siger stop på det hollandske landshold, hvis hollænderne skulle gå hen og irritere naboerne Tyskland ved at vinde hele arrangementet på arvejfjendens nyrenoverede stadions. Ryger Holland, der bare er to point fra direkte kvalifikation, til gengæld tidligt ud, kan Uniteds førskeeper sagtens tænkes fortsat foruden klubkarrieren også at koncentrere sig om landsholdet, trods han til den tid er ved at runde de 36.

”Hvis vi bliver verdensmestre, kan jeg med god samvittighed sige farvel og tak til den tid. Ryger vi derimod ud efter gruppespillet, må man stille sig selv nogle spørgsmål om fremtiden. På nuværende tidspunkt har jeg i sinde at fortsætte, så længe jeg kan klare rejserne fra England og hjem,” udtaler van der Sar.

Forrige artikel

Ruud, Ruud

Næste artikel

Fergie: Champions League bedre end VM

ANNONCE