Conte: United var meget bedre end os

Spurs-manager Antonio Conte var ikke tilfreds med sit hold onsdag aften. Han mener, at holdet havde en “bange” tilgang til kampen.

Manchester United var Tottenham overlegne og vandt helt fortjent onsdag aften. Det erkender Tottenham-manager Antonio Conte efter kampen.

De røde djævle besejrede gæsterne fra Nordlondon med 2-0 på mål af Fred og Bruno Fernandes.

– United var meget bedre end os i dag. Jeg ser United som et godt hold, siger den italienske manager efter kampen ifølge det engelske medie Metro.

Mens Conte er lovprisende overfor United, var han knap så tilfreds med sit eget holds præstation.

– Vi skal være bedre i denne type kampe, hvor der er atmosfære og masser af larm. Vi skal hæve niveauet, hvis vi vil være konkurrencedygtige.

Modsat de røde djævle virkede Tottenham passive i større perioder af kampen til utilfredshed hos klubbens italienske manager.

– Vi havde en bange tilgang til kampen, hvilket vi viste. Det kan jeg ikke lide. I mit og spillernes hoved skal vi have ambitionen til at spille kampen på en anderledes måde, med mere personlighed, uden dumme afleveringer, udtaler Antonio Conte.

Efter onsdagens resultat ligger United fortsat nummer fem i tabellen med 19 point efter ti kampe – blot ét point fra Chelsea i top fire. Spurs, der har spillet en kamp mere end United og Chelsea, forbliver på tredjepladsen med 23 point.

Forrige artikel

Podcast: Midnatsoptagelse ovenpå euforisk sejr over Spurs

Næste artikel

Mike Phelan: Man vælger det bedste hold og de bedste spillere

ANNONCE