Corona stopper ikke dækningen på OldTrafford.dk

Alle Manchester Uniteds kampe i den nærmeste fremtid er suspenderet på grund af corona-epidemien. Alligevel vil der fortsat komme nyheder, blogs og podcasts ud på OldTrafford.dk, hvor vi skruer op for det mere nørdede indhold.

Den kommende periode er kedelig og alvorlig for os alle sammen – uden fodbold og unødigt socialt samvær. Derfor vil redaktionen bag OldTrafford.dk forsøge at berige de karantæneprægede coronatider med forskelligt United-indhold til at fordrive tiden med. 

Først og fremmest holder vi dig selvfølgelig fuldt opdateret om epidemiens betydning for United i den nærmeste fremtid. Bliver Premier League udskudt, aflyst eller spillet for tomme tribuner? Få svar her på sitet, så snart der er nyt. 

Derudover vil vi forsøge at lave nogle lidt mere nørdede blogs og podcast med forskellige vinkler på Manchester United. Det kan være boganbefalinger, top fem-lister og tilbageblik på store kampe eller spillere. Coronavirusset er allestedsnærværende i vores mediebillede og hverdag, og derfor ser vi også OT.dk som et frirum, hvor vi fortsat kan snakke om ”de røde djævle”, selvom man måske er fysisk afskåret fra sine normale United-bekendtskaber.  

Det snakke-behov har vi selv, og vi håber, at det også er noget, som du kan nikke genkendende til. Har du forslag til indhold, kan disse sendes til redaktør Emil Jørgensen på ”emil@oldtrafford.dk”.

Ligeledes modtager vi også meget gerne konkrete United-relaterede spørgsmål, som vi forsøger at svare på i vores podcast i næste uge. 

Pas på dig selv, tag alle myndighedernes anbefalinger alvorligt og ”keep the red flag flying high”. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

United bakker op om ligasuspenderingen

Næste artikel

United fortsætter med at træne

ANNONCE