Crerand: Barthez er for dyr

Den forhenværende første målmand for Manchester United, Fabien Barthez, har ikke spillet en eneste kamp, siden opgøret mod Stoke City i den sidste af Manchester Uniteds opvarmningskampe.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den tidligere Europa Cup vinder, Paddy Crerand, mener at en spiller, som Barthez er alt for dyr at have ude af spillet til, at han kan blive i Manchester United.

Dog mener Crerand, at Barthez er god at have, når Champions League starter for Manchester Uniteds vedkommende.

“For tiden tror jeg ikke, at Fabien er unødvendig at have på Old Trafford, fordi det er vigtigt med Champions League lige rundt om hjørnet at have 3 top kvalitets målmænd,” sagde den tidligere United stjerne fra 60″erne.

“Fabien Barthez er en stjerne målmand, men han er bare ikke førstevalget for tiden.”

“Jeg kan næsten ikke tro, at han daler mere tilbage, og kommer til at spille for Uniteds reserver, men jeg tror ikke, at nogen kan konkurrere med med en højere løn end, hvad han får på Old Trafford, og derfor vil ingen have ham”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Boro og Spurs kampe ændret

Næste artikel

Beckham vil med glæde takke Ferguson

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share