Dagens rygter: Alves og duo fra Southampton

Southampton har overrasket de fleste i denne sæson, og United skulle angiveligt nu lure på et par af Sotons profiler.

Vi nærmer os sommerens transfervindue, og der er derfor massevis af rygter i dagens aviser. Vi ser her nærmere på hvilke spillere United rygtes at være ude efter.

Morgan Schneiderlin og Nathaniel Clyne har været et par af de bedste spillere for Southampton i denne sæson, og begge er derfor eftertragtet hos flere af de store engelske klubber.

Clyne ønsker angiveligt ikke at forlænge med Southampton, og van Gaal skulle have ham som førsteprioritet som ny højreback til sommer. Morgan Schneiderlin var tæt på at forlade Koemans tropper sidste sommer, men blev og har været en af ligaens bedste midtbanespillere i denne sæson.

Udover United, skulle Tottenham, Arsenal og Chelsea alle have et godt øje til den 25-årige franske midtbanespiller, der menes at koste i omegnen af 27 millioner pund.

Dani Alves har kontraktudløb om få måneder, og har derfor gennem den seneste periode frit kunne forhandle med interesserede klubber. Flere engelske medier skriver i dag, at selv om Louis van Gaal er ude efter Clyne, er der stadig også stor interesse for at hente Dani Alves til Old Trafford.

The Express skriver i dag, at United har haft kig på Portos Yacine Brahimi, men at Arsenal nu fører i kapløbet om at sikre sig den stærke midtbanespiller, som har være blandt de bedste i denne sæsons Champions League. 33 millioner pund mener avisen at vide, at Arsene Wenger vil smide for Brahimi.

United og Liverpool har ikke handlet med hinanden siden 1964, men det kan der i følge dagens rygter snart blive ændret på. Det er dog ikke fordi Raheem Sterling er på vej til United. Det skulle være Javier Hernandez som Liverpool ser som deres nye bomber. United menes at være klar til at sælge mexicaneren til Liverpool for 14 millioner pund.

Robin van Persie har haft en blandet sæson i år i United, og med et år tilbage af hans aftale skal der i løbet af sommeren træffes en beslutning om hollænderens fremtid. Engelske medier skriver i dag, at både Milan og Juventus er ude efter den erfarne angriber. 180 millioner kroner mener The Express at de to giganter fra Serie A er villige til at betale for van Persie.

Forrige artikel

Sam Allardyce drømmer om managersædet i United

Næste artikel

Medie: United skal til USA igen

ANNONCE