Daily Mail: Ferguson er tilbage i ny rolle

Ifølge Daily Mail har Manchester United bragt Sir Alex Ferguson tilbage i klubben, hvor han sammen med flere andre United-ikoner skal danne en tænketank, som er udtænkt til at have indflydelse på en bred vifte af emner.

Legendariske Sir Alex Ferguson er angiveligt tilbage i en ny rolle i Manchester United, hvorfra han kommer til at have mere indflydelse, end han tidligere har haft post sin tilbagetrækning som cheftræner. Det skriver i hvert fald Daily Mail, som erfarer, at klubben er ved at danne en tænketank, som udover Ferguson skal bestå den tidligere direktør i klubben David Gill, klubikonet Bryan Robson og den nuværende fodbolddirektør John Murtough.

Tænketanken er sat sammen Richard Arnold, som altså var manden, der tilbage i februar tog over for den kontroversielle Ed Woodward. Arnold har udset sig netop disse navne til at danne tænketanken, da de giver ham mulighed for at trække på deres store erfaring i sporten og klubben. Gruppen skulle eftersigende have haft deres første møde på Carrington i formiddags.

Både Alex Ferguson og David Gill har været medlemmer i bestyrelsen siden de trak sig tilbage i 2013, men det var uden den store indflydelse, da Woodward var ved roret som administrerende direktør. Nu udfyldes den rolle så ad Richard Arnold, som foretrækker at holde de erfarne herrer inden for indflydelse.

Daily Mail erfarer, at de tænketanken kommer til at arbejde med en bred vifte af problemstillinger, herunder udviklingen af Oldtrafford og Carrington, og klubbens forhold til dens fans.

Forrige artikel

6 kampe i oktober får nye datoer

Næste artikel
Alex Telles

Flere klubber lurer på Telles

ANNONCE