Matic savner fodbolden og kammeratskabet

Nemanja Matic savner sin normale hverdag med United, før coronakrisen kom i vejen og satte alt på standby.

Spillerne har efterhånden været adskilt fra hinaden i lang tid, og det har fået Matic til at savne fodbolden og de mange venskaber, han har fået gennem sporten. Men der er specielt én spiller, som Matic savner at træne sammen med. 

– Hvilken spiller jeg mest savner? Axel [Tuanzebe, red.]! Jeg kan altid lide at tale med ham, fordi vi altid driller hinanden på en sjov måde, fortæller serberen til manutd.com. 

Matic og Tuanzebe har trods aldersforskellen fået en tæt relation og et stærkt venskab. Også spillere på hans egen alder er naturligvis tætte på ham. 

– Jeg har et godt forhold til alle. Selvfølgelig, med spillere på min egen alder, jeg forstår dem bedre. Men for at være ærlig kan jeg lide alle i omklædningsrummet. 

– Jeg kan godt lide at joke med Marcus og Jesse, men spillerne tæt på min alder, Juan og David, forstår jeg selvfølgelig bedre end Mason f.eks., da der er mere end 10 års forskel. 

Selvom spillerne ikke kan se hinanden fysisk, er der rig mulighed for at skrive og tale sammen online. Ifølge den serbiske midtbaneklippe er det en hvis nytilkommer, der topper listen over den mest aktive på WhatsApp. 

– Måske vil det komme som en overraskelse for alle, men helt klart Dan James. Han kan altid lide at sende sjove ting til vores gruppe. Så jeg ser altid beskeder fra ham, næsten hver dag. Kan jeg beskrive nogle af dem? Det er bedst, jeg ikke gør! 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Evra: Ferguson var 99 procent sikker på at hente Ronaldo og Bale til klubben

Næste artikel

Daily Mail: United kalder spillere tilbage til England

ANNONCE