Dansk scout hos United fyret (Opd 00:20)

Indlæg på sin personlige Facebook-profil kan komme til at koste danske Torben Aakjær jobbet som scout i Manchester United. Indtil videre er han suspenderet.

Manchester Uniteds danske scout Torben Aakjær er kommet under pres efter at The Guardian har afsløret en række indlæg fra hans personlige Facebook-profil, som har racistiske undertoner.

Efter avisens afsløring bekræfter Manchester United at man har suspenderet Torben Aakjær og vil nu undersøge sagen nærmere.

Aakjær har arbejdet for Manchester United siden 2011 og er en del af klubbens europæiske talentspejderkorps.

Ifølge The Guardian, så er indlæggene nu slettet fra profilen og det vil nu være op til klubbens direktør Ed Woodward og den skandinaviske talentspejder Simon Wells at se nærmere på sagen.

– Klubben har modtaget beviser fra The Guardian og har med det samme indledt en undersøgelse om sagen og suspenderet hr. Aakjlr med omgående effekt indtil vi ved nlrmere. Manchester United vil ikke tolerere sådan en adfærdi, lyder det fra klubben til The Guardian.

Opdateret kl 00:15

BT har åbenbart også haft en finger med i spillet. Læs deres fulde artikel om sagen her

Opdateret 00:20

The Guardian meddeler nu at de her til aften har fået bekræftet at Torben Aakjær er blevet fritstillet fra sit job i Manchester United som følge af et flere timer langt internt møde i klubben. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United lurer på Serie A-sensation

Næste artikel

Skal David de Gea mon til Melodi Grand Prix?

Relaterede artikler
Total
0
Share