Darmian kæmper for United

Matteo Darmian har ikke fået mange kampe i denne sæson, men den italienske back er klar til at kæmpe, når han får chancen.

Antonio Valencia har sat sig solidt på Uniteds højreback, og det har betydet, at Matteo Darmian ikke har fået mange minutter i denne sæson. Italieneren kan bruges i venstre side, men her har Blind, Rojo og Shaw oftest været foretrukket.

I gårsdagens sejr fik den tidligere Torino-spiller dog chancen, og han er klar til flere, hvis Mourinho giver ham dem.

– Jeg synes altid, jeg kæmper hårdt på at være klar til, at manageren giver mig chancen. Jeg synes, jeg tog chancen i går, men jeg bliver nødt til at blive ved med at arbejde, siger backen til SkySports.

– Så jeg håber bare, jeg er klar, hvis manageren igen giver mig chancen. Jeg skal blive ved med at arbejde hårdt og være fokuseret.

På torsdag møder United Anderlecht, og ifølge Matteo Darmian venter der en svær opgave, som holdet skal være vel forberedt på.

– Jeg tror, det bliver en svær kamp. Vi vil gerne i semifinalen, så vi skal have restituret godt og være klar til opgaven. Vi skal være koncentrerede og spille med intentionen om at vinde.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Schneiderlin kritiserer Van Gaal

Næste artikel

Souness: Zlatan er årets spiller

Relaterede artikler
Total
0
Share