De Boer: Depay som en ung Ronaldo

Den hollandske fodboldlegende Ronald de Boer mener, at Memphis Depay, der igen og igen sættes i forbindelse med Manchester United, har ligeså meget talent som en ung Cristiano Ronaldo.

Et af sommerens store transferspørgsmål kommer tilsyneladende til at florere omkring PSV Eindhovens Memphis Depay. Det 21-årige stortalent kommer næppe til at spille for PSV efter sommerferien, og skal man tro den hollandske fodboldlegende Ronald de Boer, er der en europæisk topklub, der får fat i et enormt talent.

– Han er et af de største talenter i Europa. Han har evner, der kan sammenlignes med en ung Cristiano Ronaldo. Han er meget energisk, har ufatteligt god teknik, virkelig hurtig, har en god målscoringsstatistik, og han kan sparke fra distancen. Han har alt, vurderer Ronald de Boer ifølge TalkSport og konkluderer:

– Efter min mening er han et af de største talenter, som vi har.

Da Memphis Depay fik sin debut på det hollandske landshold, var det med Louis van Gaal ved roret. De Boer mener, at det kan være en fordel for Depay.

– Jeg ønsker ikke at sige hvilken klub, der passer bedst til ham, men hvis han tager til United, ved han, at der er en hollandsk træner, som kender ham fra VM. Det er en fordel, siger de Boer.

Depays PSV Eindhoven blev i weekenden hollandske mestre – i høj grad hjulpet på vej af topscorer Depays 20 ligascoringer.

Forrige artikel

LVG: Smalling en vigtig del af holdet

Næste artikel

United ser cup-bødlens spillere an

ANNONCE