LVG: Smalling en vigtig del af holdet

Louis van Gaal mener, at Chris Smalling har udviklet sig til at blive en vigtig del af førsteholdstruppen og er rigtig glad for, at forsvarsspilleren har forlænget sin kontrakt.

Tirsdag forlængede Chris Smalling sin kontrakt med Manchester United, og det gør manager Louis van Gaal glad. Forsvarsspilleren er nemlig i managerens øjne blevet en vigtig brik i hollænderens puslespil.

– Chris har forbedret og udviklet sig meget i løbet af den korte tid, som jeg har været i klubben, og er blevet en vigtig del af førsteholdstruppen, siger Louis van Gaal ifølge manutd.com.

– Han er altid meget professionel, og det er dejligt, at han også har scoret nogle vigtige mål i denne sæson. Jeg er rigtig glad for, at han har skrevet under på en ny kontrakt, siger manageren.

Smalling har indtil videre spillet 147 kampe for Manchester United og er igang med sin stærkeste sæson på målscoringsfronten. Fire gange har Smalling nettet i denne sæson.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Chris Smalling forlænger kontrakten med Manchester United

Næste artikel

De Boer: Depay som en ung Ronaldo

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share