De Gea om harmonisk omklædningsrum: Alle elsker at spille for klubben

David de Gea er glad for den mentalitet, Ten Hag har bragt med sig til klubben og forklare, at alle i truppen er glade for at spille for Manchester United.

David de Gea har vist gode takter i denne sæson og forklare, at han er glad for den måde, truppen er knyttet sammen for øjeblikket.

– Omklædningsrummet er virkelig tætte. Spillerne gør alt, hvad de kan på træningsbanen og i kampene.

– Alle elsker at spille for klubben, og vi er stadig i tre turneringer med masser at spille for.

David de Gea slog tidligere på året Peter Schmeichels rekord for flest clean sheets i den røde trøje. De Gea forklarer, at han altid gør sit bedste, og at det er holdet og ham der skal have rosen.

– Når vi holder clean sheet, så betyder det, at holdet og jeg har gjort det godt.

– Kritikken er der altid, og du kan ikke gøre alle tilfredse. Jeg gør altid mit bedste for at holde bolden ude af nettet og holde clean sheet.

Selvom spanieren forklarer, at det er en stor ære at slå rekorden, så vil han stadig udbygge den.

– Det føles godt [at slå rekorden for clean sheets]. Det betyder, jeg har været lang tid, og gør det godt. At tage rekorden fra en af de bedste som Schmeichel, gør mig så stolt.

– Nu skal vi have flere clean sheets og forbedre os. Hvis vi gør det, er vi tættere på at vinde store ting.

David de Gea kan også mærke, hvordan mentaliteten har ændret sig, efter Ten Hag er kommet til klubben.

– Jeg synes, at manageren bringer en vinder-mentalitet med sig. Nogle af spillerne gør det også, og vi er helt sikkert på vej den rigtige vej.

– Vi spiller rigtig god fodbold, vi vinder store kampe, vi har allerede et trofæ – og jeg ved, det ikke er nok – men vi er alle et godt sted og nyder det.

2 kommentarer
 1. Lidt frækt kunne man vel godt sige at hvis ikke man som fodboldspiller ville elske at spille for Manchester United er man godt nok et skarn…eller ekstrem Liverpool fan😂

  Har til dato aldrig hørt om en spiller der ligefrem hadede at spille for klubben…alene lønnen i klubben må man nok erkende er mere end de fleste andre klubber tilbyder som udgangspunkt

  Men er også lidt træt at af høre om De Geas “fantanstiske” clean sheets rekord…var det 200 kampe han skulle spille mere end Schmeichel før han slog den…?

  Spis nu lige brød til tak.

  GGMU

 2. At Rashford er ude i flere kampe, er selvfølgelig et rigtig skidt tidspunkt for os men, der er os en god anledning til at se hvem der formår steppe op og hvem der ikke gør..

  Håber en af dem der stepper op nu og lægger hans latterlige attitude på hylden, og i stedet udnytter det talent han besidder, et er han har været meget skadet, som selvfølgelig er virkelig ærgerligt, men det ændre ikke hans til tider ugidlige attitude, så Martial træd ud af busken og step op for alvor please..🙏🤗

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rashford meldes ude i flere kampe

Næste artikel

Ten Hag bekræfter: Yderligere to afbud mod Sevilla

ANNONCE