Frenkie De Jong

De Jong-sagaen: Ten Hag skal overbevise ham

Det er Erik ten Hag, der skal overbevise Frenkie de Jong om et skifte til Manchester United, hvis det skulle komme på tale.

Ifølge den spanske journalist Oriol Domenech er Manchester United og FC Barcelona blevet enige om en uoplyst pris for midtbaneesset Frenkie de Jong, men problemet skulle være, at hollænderen er svær at overtale.

Engelske medier skriver, at De Jong tøver med skiftet grundet Manchester Uniteds manglende Champions League-deltagelse i næste sæson, hvorfor det i så fald skal være den nye United-manager og tidligere kollega med De Jong, Erik ten Hag, der skal overbevise ham.

Ifølge ovenstående historie, ringede Ten Hag til De Jong omkring hans interesse, og selvom De Jong ikke helt udelukkede en transfer, informerede han sin tidligere chef om, at han ikke ville følge med ham til Premier League.

The Athletics altid pålidelige journalist Laurie Whitwell fortæller, at Erik ten Hag først og fremmest prioriterer at få midtbanen i hus, før man henter ind til andre positioner. Men hvis De Jong er den ønskede mand, kan det kræve længere tids tovtrækkeri.

Forrige artikel

Neville roser McClaren-ansættelsen

Næste artikel

Rangnick stopper øjeblikkeligt

ANNONCE