De udlejede: Kiko sprudler i the Championship

Vi bringer her et overblik over alle Manchester Uniteds udlejede spillere, og deres ageren i denne weekend.

Federico Macheda har i den grad fundet sig til rette i Doncaster Rovers. Denne weekend blev han matchvinder med kampens eneste scoring mod Sheffield Wednesday, og dermed har den 22-årige måltyv scoret tre mål i lige så mange kampe i den næstbedste engelske række.

Andetsteds i the Championship var Jesse Lingard på det tabende hold, da Birmingham City led et 2-0-nederlag til Reading. Angriberen kunne altså ikke følge op på sin formidable start med fire scoringer.

Nick Powell fik 90 minutter for Wigan Athletic, men han kunne ikke forhindre Watford i at løbe med sejren. De vandt kampen 1-0.

Bedre gik det for Ryan Tunnicliffe, der hjalp sin klub, Ipswich Town, med at besejre Brighton & Hove Albion 2-0. Midtbanemotoren spillede ligeledes hele kampen.

I Spanien fortsætter Angelo Henriquez med det, som Real Zaragoza har hentet ham til landet for – nemlig at score mål. Det blev dog kun til et trøstemål i denne omgang, da Recreativo Huelva slog chileren og resten af Zaragoza-mandskabet 2-1. Med målet har Henriquez nu scoret to mål i tre kampe.

Bebe kom såmænd også på tavlen i det portugisiske, da han og Pacos de Ferreira sejrede i en 4-3-målfest over Maritimo.

Sidst men ikke mindst blev Davide Petrucci skiftet ind i anden halvleg, da belgiske Royal Antwerp slog Excelsior Virton, mens Marnick Vermijl i Holland med sin lejeklub, NEC Nijmegen, tabte snævert 3-2 til Vitesse Arnhem.

Østrigsk stjerneskud: United vil have mig

Tidligere træner: Moyes ikke stor nok